vineri, 19 martie 2010

METODA


Nu folosesc niciodată sistemele de etalare clasice care sefolosesc în Tarot. De obicei sistemele de etalare sunt limitatoare pentru că nu permit decât un număr finit de întrebări. Eu folosesc sistemul

o întrebare pentru o carte” prin care cel care întreabă poate întreba orice, despre orice subiect, şi practic, poate pune un număr nelimitat de întrebări. Acesta este cel mai simplu mod de etalare dar cel mai greu de interpretat. Dacă vă pasionează Tarotul şi chiar aveţi nevoie de răspunsuri nu vă recomand să începeţi cu acest sistem de etalare. Folosiţi sisteme de etalare şi interpretare pe care le puteţi găsi cu uşurinţă în orice manual de Tarot.

TAROTUL POATE FI FOLOSIT PENTRU A EXPLORA ORICE DOMENIU.

Dacă ai cunoştinţe de medicină, poţi folosi tarotul pentru a pune un diagnostic. Dar atentie, chiar trebuie să ştii medicină, altfel nu vei putea interpreta nimic, te vei alege doar cu un şir de cărţi frumos colorate.

Personal folosesc Tarotul pentru a putea EXPLORA mintea mea şi mintea oricărei persoane care are nevoie de ajutor. Este foarte util şi personal cred că este cea mai folositoare utilizare a oricărei arte divinatorii, fie că e vorba de Astrologie, I Ching, Kuan Yin, Tarot etc.

Astfel, orice diagnostic este foarte uşor de pus şi uneori există soluţii implicite care vin odată cu diagnosticul.

Niciun comentariu: